Βελτιώνει τη mobile πλατφόρμα της η Ladbrokes

Την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται στη mobile πλατφόρμα της στο online στοίχημα επιθυμεί η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes, η οποία προχώρησε σε σχετική συμφωνία, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της.

 

Ο γνωστός bookmaker υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία Chelsea Apps Factory. Σκοπός της συμφωνίας είναι να ενώσουν οι δύο εταιρείες τις δυνατότητές τους, προκειμένου να αναπτύξουν από κοινού τη mobile πλατφόρμα. Η Chelsea Apps θα προχωρήσει τους επόμενους μήνες σε ανάλυση των συνηθειών των παιχτών και σε προτάσεις που αξιοποιούν νέες τεχνολογίες.

 

Οι δύο εταιρείες έχουν θέσει το χρονοδιάγραμμά της βελτίωσης της mobile πλατφόρμας μέχρι το ερχόμενο Μουντιάλ ποδοσφαίρου, με στόχο να προσφέρουν τις νέες υπηρεσίες τους κατά τη διάρκειά του.

H Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στην Μεγάλη Βρετανία και ξεχωρίζει για την ποικιλία που προσφέρει  στο online στοίχημα.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.