Ενοποιημένη πλατφόρμα για τη Ladbrokes

Ένα χρόνο σχεδόν μετά τη συμφωνία της με την Playtech, η ιστοσελίδα στοιχήματος  Ladbrokes ολοκλήρωσε τη μετάβαση στη νέα πλατφόρμα όλων των ιστοσελίδων της. Η τελευταία από αυτές, εκείνη του online στοιχήματος, ολοκλήρωσε τη μετακόμισή της στην πλατφόρμα IMS της Playtech στις 29 Απριλίου. Πλέον, λοιπόν, η Ladbrokes είναι σε θέση να προσφέρει ενοποιημένες υπηρεσίες σε όλα τα μέλη της, αλλά και περισσότερο εξειδικευμένη και προσωποκεντρική εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τέλος, η δομή των online δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι πλέον ολοκληρωμένη και το μόνο που μένει είναι να ξεκινήσει να προσφέρει τις νέες υπηρεσίες της, προσβλέποντας σε αύξηση των εσόδων της.

Για αυτό τον λόγο η Ladbrokes θεωρείται και από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στην Μεγάλη Βρετανία γιατί ανανεώνεται συνεχώς ώστε να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.