Μέσω της Sportradar τα στατιστικά live στοιχήματος στο MLB

H διοργανώτρια Αρχή της κορυφαίας λίγκας του μπέιζμπολ στις ΗΠΑ (αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο), η MLB, προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία διανομής στατιστικών και δεδομένων Sportradar. Χάρη σε αυτή τη συμφωνία, η Sportradar αποκτά αποκλειστικά και μη δικαιώματα διανομής των στατιστικών των αγώνων της MLB σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα στατιστικά που θα προσφέρει πλέον η Sportradar αναμένεται να βελτιώσουν σημαντικά τις υπηρεσίες live στοιχήματος στο μπέιζμπολ που προσφέρουν όσες στοιχηματικές εταιρείες συνεργάζονται μαζί της.

 

Τι σημαίνει η νέα συμφωνία για το live στοίχημα στο μπέιζμπολ;

Πλέον οι εταιρείες στοιχήματος που καλύπτουν ζωντανά μέσω του live στοιχήματος αγώνες μπέιζμπολ της MLB θα έχουν στη διάθεσή τους ένα μεγάλο εύρος στατιστικών και δεδομένων. Αυτά θα παρουσιάζονται στους παίχτες που στοιχηματίζουν live και θα τους βοηθούν στο να τοποθετούν περισσότερο εμπεριστατωμένες προβλέψεις.

Η νέα συμφωνία, μάλιστα, δεν αφορά μόνο σε μικρό αριθμό εταιρειών στοιχήματος, αφού πολλές ανά τον κόσμο συνεργάζονται με την Sportradar και προσφέρουν τα στατιστικά της.

 

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Σε διεθνές επίπεδο (εκτός των ΗΠΑ), η Sportradar είναι πλέον η αποκλειστική διανομέας των στατιστικών και δεδομένων των αγώνων της MLB, σε εταιρείες στοιχήματος και ΜΜΕ. Οι παίχτες του στοιχήματος και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τα στατιστικά των αγώνων, ενώ παράλληλα θα μπορούν να βλέπουν αποσπάσματα μέσω βίντεο.

Αντίθετα, στις ΗΠΑ, η συμφωνία της MLB με την Sportradar δεν είναι αποκλειστική. Η εταιρεία θα έχει το δικαίωμα διανομής στατιστικών, δεδομένων και εικόνων, αλλά η MLB έχει ήδη συνάψει συμφωνίες με άλλες εταιρείες και σκοπεύει να προσθέσει και νέες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.