Βελτιωμένη η υπηρεσία BetUP της Unibet

Πριν μερικούς μήνες, η στοιχηματική εταιρία Unibet λάνσαρε στην ιστοσελίδα της ένα νέο παιχνίδι προβλέψεων για τα μέλη της. Πρόκειται για το BetUP, ένα παιχνίδι που καλεί τους παίχτες να προβλέψουν γεγονότα κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και να διεκδικήσουν μερίδια από το τζακπότ που συγκεντρώνεται.

 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποδείχθηκε αρκετά επιτυχημένο και η Unibet αποφάσισε να το αναβαθμίσει πριν μερικές ημέρες, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη συνεργασία της με τη σχεδιάστρια εταιρεία Commologic. Το αναβαθμισμένο πλέον BetUP προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες προβλέψεων στους παίχτες – 30 περισσότερες ανά ποδοσφαιρικό αγώνα.

 

Παράλληλα, σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση του BetUP, το νέο BetUP Instant προσφέρει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικούν κέρδη, όχι μόνον στο τέλος του αγώνα (ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις τους) αλλά μετά από κάθε σωστή τους πρόβλεψη. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες δεν έχουν μόνον περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής στο παιχνίδι, αλλά μπορούν να διεκδικούν και περισσότερα κέρδη κατά τη διάρκεια κάποιου αγώνα.

 

Ο Erik Bäcklund, επικεφαλής του τομέα στοιχήματος της Unibet, δήλωσε για το αναβαθμισμένο BetUP: “Για μια ακόμη φορά, είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε ένα ακόμη προϊόν της Commologic. Το BetUP Instant καλύπτει τις απαιτήσεις των παιχτών για μια άμεση εμπειρία παιχνιδιού. Έχουμε δει το BetUP να λειτουργεί καλά, παράλληλα με την πλατφόρμα μας του live στοιχήματος, και ελπίζουμε πως το BetUP Instant θα αυξήσει τα έσοδα και θα εκπαιδεύσει ακόμη περισσότερο τα μέλη μας στο live στοίχημα”.

 

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι BetUP είναι διαθέσιμο μέσω υπολογιστή και κινητού, ενώ διατίθεται σε έξι χώρες. Από αυτές, δυστυχώς, απουσιάζει η Ελλάδα.

 

H Unibet ιδρύθηκε το 1999 και σήμερα θεωρείται από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων της Ευρώπης.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.