Νέα υπηρεσία cash out στην 2winbet

Η στοιχηματική εταιρία 2winbet αποτελεί μια από τις καινούργιες ιστοσελίδες online στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας. Στους ελάχιστους μήνες που βρίσκεται online η ιστοσελίδα, οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να προσθέσουν όχι μόνο νέες στοιχηματικές προσφορές για τα νέα ή τα υπάρχοντα μέλη, αλλά και ανταγωνιστικές υπηρεσίες. Και στο πλαίσιο αυτής της συνεχούς βελτίωσης, η ιστοσελίδα λάνσαρε πρόσφατα μια νέα υπηρεσία στοιχήματος– αυτή του cash out.

 

Το cash out είναι η υπηρεσία εκείνη που επιτρέπει στους παίχτες να κλείσουν νωρίτερα ένα στοίχημα που έχουν τοποθετήσει και να εισπράξουν μειωμένα κέρδη, πριν το αποτέλεσμα του αγώνα αλλάξει και τους αναγκάσει σε ήττα. Πρόκειται για μια χρήσιμη υπηρεσία που μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού – άλλωστε, αν κάποιος παίχτης δει πως η έως τότε σωστή του πρόβλεψη ετοιμάζεται να ανατραπεί, μπορεί να κλείσει πρόωρα το στοίχημά του και να εισπράξει κάποια κέρδη.

 

Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει το στοίχημά του να υποστηρίζει τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Σύμφωνα με την εταιρία στοιχημάτων 2winbet, η δυνατότητα cash out είναι διαθέσιμη σε σχεδόν όλα τα αθλήματα που καλύπτει, αλλά και στις περισσότερες στοιχηματικές αγορές κάθε αγώνα. Με λίγα λόγια, είναι διαθέσιμη στο ποδόσφαιρο, στο τένις, στο μπάσκετ και στις αγορές του 1Χ2, του νικητή, του over/under, του χάντικαπ και όχι μόνο. Για να βεβαιωθεί, λοιπόν, κάποιος παίχτης ότι έχει τη δυνατότητα cash out, θα πρέπει να δει το λογότυπο της υπηρεσίας δίπλα στο στοίχημά του.

 

Τα κέρδη, τέλος, που θα εισπράξουν πρόωρα όσοι εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα cash out θα είναι μειωμένα. Ανάλογα με τη στιγμή που θα αποφασίσει κάποιος παίχτης να πατήσει το σχετικό κουμπί και ανάλογα με τις εξελίξεις στον αγωνιστικό χώρο, τα κέρδη μπορεί να είναι λιγότερα ή περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα είναι λιγότερα από αυτά που θα εισέπραττε αν κέρδιζε το αρχικό στοίχημα. Τα λιγότερα κέρδη, όμως, είναι πάντοτε προτιμότερα από τα μηδενικά.

Η 2winbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και οι παίχτες της έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε πάνω από 40 αθλήματα!

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 2winbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 2winbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.