Οι "γρήγορες" αγορές της SBTech

Η SBTech αποτελεί μια εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού, η οποία είναι γνωστή για τα νέα και πρωτοποριακά προϊόντα που λανσάρει στον τομέα του online στοιχήματος. Δικαιώνοντας, λοιπόν, αυτή τη φήμη, η εταιρεία ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος, το οποίο θα επιτρέπει στους παίχτες να διευθετούν το στοίχημά τους στο επόμενο πεντάλεπτο - ή ακόμη και λεπτό!

 

Πρόκειται για μια νέα πλατφόρμα, την οποία έχουν ήδη αποκτήσει εταιρείες online στοιχήματος, όπως οι Netbet, 10Bet και ComeOn, και την οποία θα λανσάρουν κι άλλες εταιρείες online στοιχήματος στο επόμενο τρίμηνο. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα περιέχει τις "γρήγορες" στοιχηματικές αγορές, μια ομάδα στοιχημάτων που διευθετούνται άμεσα. Έτσι, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίζουν στο αν θα μπει κάποιο γκολ, αν θα εκτελεστεί κάποιο κόρνερ ή φάουλ ή αν θα δείξει ο διαιτητής κάποια κάρτα, στο επόμενο λεπτό ή πεντάλεπτο. Μόλις περάσει ο χρόνος, τα κερδισμένα στοιχήματα θα μπορούν να εισπραχθούν αμέσως.

 

Το εν λόγω προϊόν, αφορά, όπως μπορείτε να καταλάβετε, στο live στοίχημα, καθώς τα συγκεκριμένα στοιχήματα μπορούν να κατατεθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σύμφωνα με την SBTech, μάλιστα, η πλατφόρμα της είναι κατάλληλα σχεδιασμένη, ώστε να προσαρμόζεται στην υπάρχουσα πλατφόρμα του live στοιχήματος κάθε ιστοσελίδας, χωρίς να απαιτούνται τροποποιήσεις και αλλαγές. Επιπλέον, η υπηρεσία των "γρήγορων" στοιχηματικών αγορών θα είναι διαθέσιμη στους παίχτες που στοιχηματίζουν όχι μόνο από τον υπολογιστή τους, αλλά και το κινητό τους.

 

Ήδη, μάλιστα, οι στοιχηματικές εταιρίες που λάνσαραν τη νέα υπηρεσία παρατήρησαν μεγάλο ενδιαφέρον από τα μέλη τους για τις "γρήγορες" αγορές. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της 10Bet, το ποσοστό των παιχτών που προτίμησαν τα γρήγορα αυτά στοιχήματα ήταν μεγάλο, ενώ ήδη έχουν προκύψει μεγάλα κέρδη και για τις δύο πλευρές από αυτά: τους παίχτες και την εταιρεία.

 

Χάρη στο νέο προϊόν της SBTech, λοιπόν, ήδη τα μέλη των Netbet, 10Bet και ComeOn μπορούν να τοποθετήσουν live στοιχήματα που θα διευθετηθούν το πολύ σε πέντε λεπτά και να διεκδικήσουν άμεσα κέρδη, προβλέποντας σωστά.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Netbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.