Νέα πλατφόρμα εικονικών αθλημάτων από την Playtech

Η Playtech είναι γνωστή όχι μόνο για τα παιχνίδια καζίνο που προσφέρει σε δεκάδες ιστοσελίδες, αλλά και για την ηλεκτρονική της πλατφόρμα του στοιχήματος, την οποία αξιοποιούν κάποιες από τις δημοφιλέστερες online στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς, όπως οι Bet365, Coral, William Hill, Paddy Power και Titanbet, μεταξύ άλλων. Παράλληλα με την πλατφόρμα του online (και, φυσικά, του live) στοιχήματος, πολλές από τις παραπάνω ιστοσελίδες αξιοποιούν μία ακόμη με την υπογραφή της Playtech: αυτή των εικονικών αθλημάτων.

 

Σε αυτή, τα μέλη των ιστοσελίδων μπορούν να στοιχηματίζουν σε εικονικά αθλήματα, τα οποία τους προσφέρουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, όπως ακριβώς και στα πραγματικά - οι βασικές διαφορές, όμως, εντοπίζονται στη μεγαλύτερη συχνότητα των αγώνων και στη γρηγορότερη ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

 

Επιπλέον, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Playtech προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εικονικών αθλημάτων. Έτσι, οι παίχτες είχαν μέχρι σήμερα τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες και αγώνες ταχύτητας, μεταξύ άλλων. Πλέον, όμως, έχουν τρεις ακόμη επιλογές: το τένις, το μπάσκετ και τους ιππικούς αγώνες τριποδισμού. Με λίγα λόγια, λοιπόν, αποκτούν περισσότερες επιλογές, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη στοιχηματίζοντας.

 

Παράλληλα, η συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα. Τα βίντεο των αγώνων έχουν κατασκευαστεί με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, χρησιμοποιώντας βιντεoσκοπήσεις πραγματικών αθλητών. Παράλληλα, πραγματικά είναι και τα στατιστικά στοιχεία, τα οποία δε βασίζονται στην τύχη, αλλά σε αυτά των πραγματικών διοργανώσεων - με λίγα λόγια, οι παίχτες μπορούν να μελετήσουν τα στατιστικά και να στοιχηματίσουν ανάλογα. Τέλος, έχουν στη διάθεσή τους πολλές διαφορετικές γλώσσες παιχνιδιού, αλλά και περισσότερες στοιχηματικές αγορές, σε σύγκριση με την προηγούμενη πλατφόρμα εικονικών αθλημάτων της Playtech.

 

Η Playtech, τέλος, παρουσίασε επίσημα την εν λόγω πλατφόρμα εικονικών αθλημάτων στην έκθεση ICE του Λονδίνου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.