Πασχαλινά challenges με πλούσιες ανταμοιβές στην ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten

Η Interwetten, ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, φόρεσε τα πασχαλινά της και τις επόμενες ημέρες θα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικούν πλούσιες ανταμοιβές, συμμετέχοντας στη νέα προσφορά της. Κάθε ημέρα, οι υπεύθυνοι ανακοινώνουν και ένα νέο challenge, το οποίο θα ανταμείβει όσους το εκπληρώνουν με μια διαφορετική ανταμοιβή.

Η νέα προσφορά είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Interwetten, ανεξάρτητα από τα αθλήματα στα οποία προτιμούν να στοιχηματίζουν, ενώ παράλληλα μπορεί να αποφέρει και ανταμοιβές για διαφορετικά αθλήματα ή παιχνίδια.

 

Τα challenges της Interwetten

Η προσφορά έχει ήδη ξεκινήσει και οι παίχτες που θα συμμετάσχουν μπορούν να διεκδικούν μια διαφορετική ανταμοιβή κάθε ημέρα. Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τις ανταμοιβές, όμως, θα πρέπει να καλύπτουν κάποιες προϋποθέσεις, ώστε να εκπληρώνουν το challenge της ημέρας.

Για παράδειγμα, μία ημέρα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, μια άλλη θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα eSports και ούτω καθεξής. Κάθε challenge συνοδεύεται από διαφορετικές προϋποθέσεις και υπόσχεται να αποφέρει διαφορετικές ανταμοιβές. Οι παίχτες, τέλος, μπορούν να συμμετέχουν καθημερινά στην προσφορά, ανεξάρτητα από το αν έχουν εξασφαλίσει ή όχι κάποια ανταμοιβή τις προηγούμενες ημέρες.

Τα challenges, τέλος, ολοκληρώνονται τη Δευτέρα του Πάσχα.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς

Όπως και τα challenges διαφέρουν από ημέρα σε ημέρα, έτσι και οι ανταμοιβές που μπορούν να εξασφαλίσουν οι παίχτες είναι διαφορετικές. Όσοι καλύπτουν τις προϋποθέσεις κάθε ημέρας μπορούν να κερδίσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο, πριμ και άλλες ανταμοιβές, που μπορούν να τους βοηθήσουν να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο στα αθλήματα που προτιμούν.

Κάθε ανταμοιβή, τέλος, συνοδεύεται από διαφορετικούς όρους, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ή να απελευθερωθεί.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία