Πρόωρα διευθετεί επιλεγμένα στοιχήματα στη Bundesliga η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365

H Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και επανέφερε μία από τις δημοφιλέστερες προσφορές της, μετά από μια περίοδο… αφλογιστίας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, και υπόσχεται στα μέλη της να μοιράσει πρόωρα κέρδη σε όλους τους επερχόμενους αγώνες της γερμανικής Bundesliga. Η προσφορά της Bet365 θα διευθετήσει πρόωρα επιλεγμένα στοιχήματα, αν μία από τις δύο ομάδες οποιασδήποτε αναμέτρησης προηγηθεί με διαφορά 2 γκολ.

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της Bundesliga που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες. Και με αυτόν τον τρόπο, θα πάρουν πρόωρα τα κέρδη τους, αλλά και με μειωμένο ρίσκο.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Bet365;

Το πρώτο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν ή περισσότερους αγώνες της Bundesliga. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό ή παρολί στοίχημα στην αγορά του 1Χ2 και να επιλέξουν νίκη μίας εκ των δύο ομάδων (το σημείο Χ δεν συμμετέχει στην προσφορά). Το στοίχημά τους μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Αν, λοιπόν, στη διάρκεια ενός αγώνα η ομάδα που επέλεξε κάποιος παίχτης να νικήσει προηγηθεί με διαφορά 2 γκολ, τότε η Bet365 θα διευθετήσει πρόωρα το στοίχημα. Αυτό σημαίνει ότι ο παίχτης θα εισπράξει κανονικά τα κέρδη του. Και τα κέρδη αυτά θα παραμείνουν στον λογαριασμό του, ακόμη κι αν υπάρξει κάποια ανατροπή και η ομάδα δεν καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα!

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Bet365 θα μπορέσουν να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου, τα οποία μπορούν να αποφέρουν πρόωρα και αμετάκλητα κέρδη, αρκεί η ομάδα που θα στηρίξουν με τα στοιχήματά τους να προηγηθεί με διαφορά 2 γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία