"Πυρετός Ντέρμπι" στο Άγιαξ-Φέγενορντ από τη Mybet

Η εταιρία στοιχήματος Mybet επαναφέρει την προσφορά "Πυρετός Ντέρμπι" στον αγώνα ανάμεσα σε Άγιαξ και Φέγενορντ, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή 25 Ιανουαρίου. Πρόκειται για την προσφορά εκείνη που μπορεί να ενισχύσει τα κέρδη των μελών της με ένα ή περισσότερα μπόνους των 10 ευρώ.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, αφορά στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα σε Άγιαξ και Φέγενορντ. Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή έχουν όσα μέλη της ιστοσελίδας του online στοιχήματος τοποθετήσουν ένα στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, στην αγορά του ημίχρονου/τελικού.

 

Το συγκεκριμένο στοίχημα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα. Μόλις, όμως, ο αγώνας ξεκινήσει, οι παίχτες θα πρέπει να έχουν το νου τους στις εξελίξεις, προκειμένου να μάθουν αν κέρδισαν κάποιο bonus. Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, άλλωστε, τα μπόνους των 10 ευρώ θα δίνονται κάθε φορά που εμφανίζεται μια κόκκινη κάρτα (ή δύο κίτρινες στον ίδιο παίχτη) κατά τη διάρκεια του αγώνα ή κάθε φορά που κάποιος παίχτης πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του στον αγώνα.

 

Με λίγα λόγια, αν στον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Φέγενορντ εμφανιστούν κόκκινες κάρτες και κάποιοι παίχτες σκοράρουν δύο φορές, οι παίχτες που συμμετέχουν στην προσφορά θα κερδίσουν ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ. Αν, από την άλλη, δεν καλυφθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις, η Mybet δεν πρόκειται να δώσει κανένα μπόνους. Ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση, βέβαια, οι παίχτες μπορούν να ελπίζουν σε επιτυχία του στοιχήματος που τοποθέτησαν στην αγορά του ημίχρονου/τελικού.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά  τα μέλη της Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, μπορούν να ενισχύσουν σε σημαντικό βαθμό τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το στοίχημα στο Άγιαξ-Φέγενορντ. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα τουλάχιστον 10 ευρώ στην αγορά του ημίχρονου/τελικού, πριν την έναρξη του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία