Στοιχηματική εταιρία Bet365: Προσφορά μειωμένου ρίσκου στον τελικό του Champions League

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Champions League φτάνει στο τέλος της και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν προβλέψεις σε δεκάδες διαφορετικές στοιχηματικές αγορές και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που θα συνοδεύει τα στοιχήματά τους. Όσοι, όμως, στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο (και, μάλιστα, πρόωρα), χάρη σε μια νέα προσφορά.

Η προσφορά της Bet365 για τον τελικό του Champions League υπόσχεται να διευθετήσει πρόωρα επιλεγμένα στοιχήματα, αν είτε η Τότεναμ είτε η Λίβερπουλ προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, κάποιοι παίχτες θα εισπράξουν πρόωρα τα κέρδη τους, με μειωμένο ρίσκο.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Bet365;

Τη συγκεκριμένη προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Bet365, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη του τελικού. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, επιλέγοντας νίκη μίας εκ των δύο φιναλίστ του Champions League. Και, αν κατά τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα της επιλογής τους προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ, τα στοιχήματά τους θα διευθετηθούν πρόωρα ως κερδισμένα.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει μόνο ότι θα εισπράξουν νωρίτερα τα κέρδη τους, αλλά και ότι το ρίσκο θα έχει μειωθεί αποτελεσματικά. Εξάλλου, ακόμη κι αν στη συνέχεια του αγώνα έχουμε κάποια ανατροπή και το αποτέλεσμα αλλάξει, οι παίχτες αυτοί θα έχουν εξασφαλίσει τα κέρδη τους.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, τέλος, τα μέλη της Bet365 θα πρέπει επίσης να μην κλείσουν πρόωρα τα στοιχήματά τους μέσω cash out. Εξαίρεση αποτελεί το μερικό cash out, που θα αποφέρει τα υπόλοιπα κέρδη σε όσους παίχτες κερδίσουν μέσω της προσφοράς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία