Ενισχύει τις αποδόσεις του Ολυμπιακός-Άρσεναλ η William Hill

H στοιχηματική εταιρία William Hill στρέφει απόψε το ενδιαφέρον της σε έναν από τους αγώνες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Champions League και συγκεκριμένα σε αυτόν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρσεναλ, ανακοινώνοντας ενισχυμένες αποδόσεις που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές του αγώνα.

 

Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν ενισχυθεί από τον bookmaker και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε κάθε παίχτη που θα επιλέξει να τοποθετήσει τα στοιχήματά του σε αυτές, ανεξάρτητα από το νικητή που θα επιλέξει. Αναλυτικότερα, οι αγορές αυτές περιλαμβάνουν το νικητή αγώνα, το αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, τον αριθμό των γκολ και τους σκόρερ της αναμέτρησης. Καθένα από αυτά τα σημεία υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις.

 

Όσοι, λοιπόν, προβλέψουν νίκη του Ολυμπιακού και στοιχηματίσουν και στο ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα δουν απόδοση 5.50. Αντίστοιχα, συνδυάζοντας νίκη των ερυθρόλευκων με πρόβλεψη για συνολικό αριθμό τεσσάρων ή περισσότερων, θα δουν απόδοση 8.50, ενώ συνδυάζοντας με πρόβλεψη να σκοράρει ο Μπράουν Ιντέγιε του Ολυμπιακού, θα δουν απόδοση 8.00.

 

Από την άλλη, όσοι θεωρούν ότι η Άρσεναλ θα βγει νικήτρια από τη σημερινή αναμέτρηση, μπορούν να επιλέξουν νίκη της αγγλικής ομάδας και πρόβλεψη για σκοράρισμα και από τις δύο ομάδες, με απόδοση 3.60. Στοιχηματίζοντας σε νίκη και συνολικό αριθμό τεσσάρων ή περισσότερων γκολ, θα δουν απόδοση 5.00. Και, τέλος, νίκη της Άρσεναλ και πρόβλεψη για σκοράρισμα οποιαδήποτε στιγμή από τον Ολιβιέ Ζιρού της Άρσεναλ θα αποφέρει κέρδη ανάλογα της απόδοσης 4.00.

 

Χάρη στις παραπάνω αποδόσεις, λοιπόν, όσα μέλη της William Hill στοιχηματίσουν στο Ολυμπιακός-Άρσεναλ και επιλέξουν τις παραπάνω στοιχηματικές αγορές θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον οι προβλέψεις τους επαληθευθούν.

H William Hill είναι από τις πρώτες εταιρίες στοιχημάτων στο διαδίκτυο και έχει καταφέρει να θεωρείται και από τις πιο αξιόπιστες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία