Τουρνουά στοιχημάτων στην στοιχηματική εταιρεία Betshop!

Οι παίχτες του στοιχήματος έχουν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε, τις επόμενες ημέρες διεξάγονται οι αγώνες του Champions League και του Europa League στο ποδόσφαιρο και της Euroleague στο μπάσκετ, αλλά και τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της Betshop, μάλιστα, μπορούν να αποφέρουν, εκτός από κέρδη και χρηματικά έπαθλα, χάρη στο τουρνουά που διεξάγει η στοιχηματική εταιρεία.

 

Κέρδη και έπαθλα μέσω του στοιχηματισμού

Αναλυτικότερα, η Betshop διοργανώνει ένα τουρνουά στοιχημάτων έως τις 30 Απριλίου, μοιράζοντας χρηματικά έπαθλα στους κορυφαίους παίχτες. Νικητές θα αναδειχθούν οι 50 παίχτες που θα επιτύχουν τον μεγαλύτερο τζίρο. Με άλλα λόγια, δε θα έχει σημασία πόσα θα κερδίσουν, αλλά πόσα θα στοιχηματίσουν.

Βέβαια, για να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν κάποια βήματα.

 

Βήμα 1: Κατάθεση χρημάτων

Το πρώτο βήμα που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά είναι να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό τους, αποκλειστικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Για να δικαιούνται συμμετοχή, μάλιστα, θα πρέπει να τζιράρουν το ποσό της κατάθεσης τουλάχιστον μία φορά.

 

Βήμα 2: Τοποθέτηση στοιχημάτων

Το δεύτερο βήμα είναι να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν, όπως θα έκαναν σε κάθε άλλη περίπτωση! Και όσο περισσότερα στοιχήματα τοποθετήσουν τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες θα έχουν να κατακτήσουν μία από τις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης.

Ωστόσο, δε συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα στο τουρνουά της Betshop, αλλά μόνον όσα αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Από εκεί και πέρα, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, σε οποιοδήποτε γεγονός ή στοιχηματική αγορά επιθυμούν. Επιπλέον, δεν είναι καν απαραίτητο να κερδίσουν, καθώς όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν θα συμμετέχουν στο τουρνουά.

Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν όσα στοιχήματα δεν τοποθετηθούν με πραγματικά χρήματα και όσα κλείσουν πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out.

Τέλος στο τουρνουά αυτό μπορούν και συμμετέχουν και όσοι Έλληνες στοιχηματίζουν online καθώς η Betshop ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία