Ενισχυμένες αποδόσεις αγγλικού ποδοσφαίρου στη Ladbrokes

Η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Αγγλίας είναι μειωμένη σήμερα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες στοιχηματισμού για τους λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε, διεξάγονται κάποιοι αγώνες σε τρία από τα πρωταθλήματα του Ηνωμένου Βασιλείου: την Premier League, το Championship και τη national League.

 

Οι αγώνες των παραπάνω διοργανώσεων αποτελούν ιδανική ευκαιρία στοιχηματισμού για τους παίχτες. Παράλληλα, αποτελούν ιδανική ευκαιρία και για την ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes να ανακοινώσει μια σειρά από ενισχυμένες αποδόσεις. Χάρη στις αποδόσεις αυτές, όσοι επιλέξουν τους συγκεκριμένους αγώνες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αυξημένο ρίσκο.

 

Η πρώτη από τις ενισχυμένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Ladbrokes αφορά στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Στόουκ. Όσοι στοιχηματίσουν πως θα σκοράρει ο Σαντιό Μανέ και θα νικήσει η Λίβερπουλ θα εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση του 2.80 έναντι της προηγούμενης του 2.40.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα του Championship ανάμεσα σε Μπράιτον και ΚΠΡ θα βρουν την ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει νίκη της Μπράιτον και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η εν λόγω απόδοση ενισχύθηκε από το 3.75 στο 4.33. Στην ίδια διοργάνωση και στον αγώνα της Ντέρμπι με τη Μπέρμινγκχαμ, βρίσκεται μία ακόμη ενισχυμένη απόδοση. Αναλυτικότερα, στο σημείο που προβλέπει νίκη της Ντέρμπι και να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες, η απόδοση έχει αυξηθεί από το 3.75 στο 4.33.

 

Τέλος, στον αγώνα της National League ανάμεσα σε Ίστλιχ και Μπόρεχαμ, η Ladbrokes έχει ενισχύσει την απόδοση που συνοδεύει το σημείο που προβλέπει νίκη της Ίστλιχ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Και σε αυτό το σημείο, η απόδοση έχει αυξηθεί από το 3.75 στο 4.33.

 

Τα μέλη της Ladbrokes, τέλος, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις μόνο πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, τα κέρδη που θα αποκομίσουν όσοι δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Δυστυχώς οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος δεν μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγγλικούς αγώνες που προσφέρει η Ladbrokes καθώς δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία