Μειωμένο ρίσκο στο Champions League υπόσχεται η Paddy Power

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο μέσω της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power έχουν σήμερα την ευκαιρία να επιλέξουν δύο άκρως ενδιαφέροντες αγώνες και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Πόρτο με τη Γιουβέντους και αυτή της Σεβίλλης με τη Λέστερ, οι οποίες όχι μόνο προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά μπορούν να αποφέρουν και κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Η τελευταία τους ιδιότητα οφείλεται στην προσφορά της Paddy Power που τη συνοδεύει. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες μπορούν να εξασφαλίσουν πρόωρα κέρδη με μειωμένο ρίσκο, ακόμη κι αν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα είναι διαφορετικό από αυτό που θα έχουν προβλέψει.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται να πληρώσει πρόωρα τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε έναν από τους δύο αγώνες (ή και στους δύο), εφόσον κάποια από τις ομάδες προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ, σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα στοιχήματά τους θα διευθετηθούν άμεσα ως κερδισμένα και θα αποφέρουν τα κατάλληλα κέρδη, χωρίς να έχει σημασία τι θα γίνει έπειτα στον αγώνα.

 

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Τα στοιχήματα θα πρέπει επίσης να είναι μονά και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθούν σε ένα από τα σημεία που προβλέπουν νίκη μίας εκ των δύο ομάδων και όχι στο σημείο της ισοπαλίας.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα και η ομάδα της επιλογής του προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ, θα κερδίσει άμεσα, πριν την λήξη του αγώνα. Και με αυτόν τον τρόπο, θα έχει κερδίσει, ανεξάρτητα από το αν τελικά το τελικό αποτέλεσμα αλλάξει.

 

Την προσφορά αυτή με τα δύο γκολ διαφορά η Paddy Power την ανακοίνωσε και για τους χτεσινούς αγώνες του Champions League και τους αγώνες Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι-Μονακό.

 

Τις προσφορές στους αγώνες που προσφέρει η Paddy Power δεν μπορούν να τις εκμεταλλευτούν οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων καθώς η εταιρία δεν ανήκει πια στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία