Τρεις προσφορές από τον Stoiximan στο El Clasico

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, διεξάγεται στην Ισπανία το κορυφαίο ντέρμπι της χώρας, το El Clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Φυσικά, η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan έχει φροντίσει, όχι μόνο να προσφέρει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στον αγώνα, αλλά και να ανακοινώσει τρεις προσφορές, που υπόσχονται είτε αύξηση (έως και σε αστρονομικό επίπεδο) των κερδών είτε μείωση του ρίσκου στοιχηματισμού.

 

Η πρώτη προσφορά διεξάγεται στο πλαίσιο του διαγωνισμού Betting Jackpot. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός καλεί τα μέλη του Stoiximan να πραγματοποιήσουν τρεις δωρεάν προβλέψεις για την εξέλιξη του αγώνα και, εφόσον προβλέψουν σωστά, να μοιραστούν ένα τζακπότ που ξεπερνά τα 2.500 ευρώ. Για να δικαιούνται συμμετοχή στο Betting Jackpot, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν ένα στοίχημα (μονό ή παρολί) στον αγώνα, αξίας τουλάχιστον 1 ευρώ και σε απόδοση 1.70 και άνω.

 

Η δεύτερη προσφορά υπόσχεται επίσης αυξημένα κέρδη, μέσω της ενίσχυσης δύο επιλεγμένων αποδόσεων που αφορούν στους σκόρερ του αγώνα. Η πρώτη απόδοση που ενισχύθηκε είναι αυτή που συνοδεύει το σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Μέσι και αγγίζει το 2.00. Και η δεύτερη εκείνη που συνοδεύει το σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Ρονάλντο και αγγίζει το 2.50.

 

Τέλος, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη του αγώνα, θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή έως και 25 ευρώ, στην περίπτωση που χάσουν. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι εκείνες του ακριβούς σκορ και του ημίχρονου/τελικού και τα χρήματα θα επιστραφούν στους δικαιούχους, μόνο στην περίπτωση που σημειωθεί γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στη συγκεκριμένη προσφορά συμμετέχουν αποκλειστικά τα μονά στοιχήματα και όσα δεν κλείσουν πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out.

 

Τέλος και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ισπανικό ντέρμπι μέσω του Stoiximan και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές του, διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία