Οι αποδόσεις της Σουπερλίγκα 2015/2016 στη Novibet

Μπορεί η τρέχουσα σεζόν της Σουπερλίγκα να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ωστόσο, η Novibet έσπευσε να ανακοινώσει από τώρα τις αποδόσεις που αφορούν στο νικητή της επόμενης σεζόν! Τα μέλη της ιστοσελίδας του online στοιχήματος, λοιπόν, μπορούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους για τους εναπομείναντες αγώνες της τρέχουσας σεζόν με αυτές που αφορούν στον πρωταθλητή της επόμενης.

 

Οι αποδόσεις για τη Σουπερλίγκα του 2015/2016 βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Novibet, στην κατηγορία των μακροχρόνιων στοιχημάτων. Εκεί, οι παίχτες θα δουν τις επιλογές τους (τους υποψήφιους μνηστήρες για τον τίτλο του πρωταθλητή) και τις αποδόσεις που συνοδεύουν καθεμία από αυτή. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προχωρήσουν σε μια πρόβλεψη και να οπλιστούν με υπομονή, έως ότου αυτή επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί.

 

Όπως και κάθε άλλο μακροχρόνιο στοίχημα, άλλωστε, αυτά που προσφέρει η Novibet για την επόμενη σεζόν της Σουπερλίγκα θα διευθετηθούν σε βάθος χρόνου – συγκεκριμένα, κάπου προς το τέλος της επόμενης Άνοιξης, όταν αναδειχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

 

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Novibet, λοιπόν, στην κατηγορία των μακροχρόνιων στοιχημάτων για τη σεζόν 2015/2016 της Σουπερλίγκα είναι οι εξής: 1.35 για τον Ολυμπιακό, 4.00 για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, 4.50 για την ΑΕΚ, 51.00 για τον Ατρόμητο, 67.00 για τον Αστέρα Τρίπολης και 101.00 για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε σχετικά υψηλά επίπεδα και μπορούν να αποφέρουν αντίστοιχα κέρδη. Όσο, όμως, ο καιρός περνά και το τοπίο για την επόμενη σεζόν της Σουπερλίγκας ξεκαθαρίζει, οι αποδόσεις αυτές θα αυξομειώνονται ανάλογα.

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει παιχνίδια καζίνο,πόκερ,τάβλι,ξυστό και πόλλα άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία