Αυξημένες αποδόσεις στα διεθνή φιλικά από τη Ladbrokes

Αυτές τις ημέρες, στην αγωνιστική επικαιρότητα κυριαρχούν, μεταξύ άλλων, οι διεθνείς φιλικοί αγώνες που σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προετοιμασία των εθνικών ομάδων της Ευρώπης για το EURO 2016. Στο πλαίσιο αυτών των αγώνων συμμετέχουν εθνικές ομάδες από όλον τον κόσμο και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες επιλογές, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Τρεις τέτοιοι αγώνες διεξάγονται και σήμερα. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Ιρλανδίας με την Ολλανδία, αυτή της Αυστραλίας με την Αγγλία και αυτή της Β. Ιρλανδίας με τη Λευκορωσία. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν, μάλιστα, στους τρεις αυτούς αγώνες μέσω της Ladbrokes θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε τρεις ενισχυμένες αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes ανακοίνωσε μία ενισχυμένη απόδοση σε επιλεγμένο σημείο για καθένα από τους παραπάνω αγώνες. Σε αυτόν ανάμεσα σε Ιρλανδία και Ολλανδία, για παράδειγμα, αύξησε την απόδοση στην αγορά του wincast, η οποία προβλέπει να σκοράρει ο Σέιν Λονγκ και να κερδίσει η Ιρλανδία. Η συγκεκριμένη απόδοση δεν ξεπερνούσε το 6.00, αλλά πλέον βρίσκεται στο 8.00. Αντίστοιχα, στον αγώνα της Αυστραλίας με την Αγγλία, η Ladbrokes ανακοίνωσε απόδοση 3.25 στο να νικήσει η Αγγλία και να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες. Η προηγούμενη απόδοση δεν ξεπερνούσε το 2.75. Τέλος, στον αγώνα της Β. Ιρλανδίας με τη Λευκορωσία, στο σημείο που προβλέπει νίκη της Β. Ιρλανδίας και σκοράρισμα και από τις δύο ομάδες, η Ladbrokes ανακοίνωσε απόδοση 6.50, από το 5.50 που ίσχυε αρχικά.

 

Κάθε παίχτης που θα επιλέξει τα παραπάνω σημεία στους σημερινούς φιλικούς αγώνες, λοιπόν, μπορεί να εξασφαλίσει αυξημένα κέρδη από τις προβλέψεις του – και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να τοποθετήσει το στοίχημά του στα παραπάνω σημεία και να ελπίζει να επαληθευθούν.

 

Μπορεί η Ladbrokes να είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του Ηνωμένου Βάσιλείου ωστόσο δεν ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία