Η Betfred πληρώνει επιπλέον θέσεις στο γκολφ

Στις 14 Ιουλίου ξεκινά ένα από τα πιο συναρπαστικά τουρνουά γκολφ: το The Open, το οποίο καλύπτεται στην εταιρία στοιχήματος BetFred με ένα πλήθος αγορών και επιλογών. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα, ακόμη και each way, προβλέποντας αυτόν που θα κατακτήσει το τουρνουά.

 

Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν τη μακροχρόνια αγορά του νικητή και τοποθετήσουν ένα each way στοίχημα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν ο παίχτης της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά σε μία από τις επόμενες. Συνήθως, στα each way στοιχήματα, οι θέσεις αυτές είναι τέσσερις, αλλά χάρη στην προσφορά της BetFred μπορούν να είναι έξι ή οχτώ!

 

Αναλυτικότερα, η BetFred υπόσχεται πως θα πληρώσει επιπλέον θέσεις στα each way στοιχήματα στην κατηγορία των μακροχρόνιων και ανακοίνωσε δύο σετ αποδόσεων. Έτσι, οι παίχτες που επιθυμούν να τοποθετήσουν ένα each way στοίχημα μπορούν να πληρωθούν ακόμη κι αν ο παίχτης της επιλογής τους τερματίσει σε μία από τις υπόλοιπες θέσεις – τις έξι ή τις οχτώ πρώτες.

 

Τα σετ των αποδόσεων που έχει ανακοινώσει η BetFred, βέβαια, είναι διαφορετικά. Έτσι, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά των έξι θέσεων θα δουν υψηλότερες αποδόσεις από αυτολύς που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά των οχτώ θέσεων. Σε κάθε περίπτωση, όμως, όσοι τοποθετήσουν ένα each way στοίχημα και δουν τον παίχτη τους να τερματίζει σε κάποια άλλη από τις πρώτες θέσεις, πλην της πρώτης, θα εισπράξουν μειωμένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά θα ισούνται με το 1.5 της αρχικής απόδοσης που θα επιλέξουν.

 

Η Betfred δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος αν και είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία