Ενισχυμένη απόδοση στο Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας από τη Ladbrokes

Κάθε παίχτης που επιθυμεί να τοποθετήσει ένα στοίχημα σε κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα υπολογίζει δύο παράγοντες: τις πιθανότητες επαλήθευσης της πρόβλεψής του και τα κέρδη που θα εξασφαλίσει, αν προβλέψει σωστά. Συνήθως τα παραπάνω ακολουθούν αντίστροφη πορεία (καθώς, όσο πιο πιθανό είναι ένα αποτέλεσμα τόσο χαμηλότερη είναι και η απόδοση που το συνοδεύει και κρίνει το ύψος των κερδών). Ωστόσο, πάντοτε υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις.

 

Μια τέτοια εξαίρεση θα βρουν σήμερα τα μέλη της Ladbrokes στην ιστοσελίδα του στοιχήματος. Η συγκεκριμένη εξαίρεση αφορά στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Έβερτον και Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της Premier League και υπόσχεται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο ενός συγκεκριμένο σημείου.

 

Στο σημείο αυτό, άλλωστε, η Ladbrokes ανακοίνωσε μια ενισχυμένη απόδοση, υποσχόμενη περισσότερα κέρδη. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα της Premier League και επιλέξουν το σημείο που προβλέπει νίκη της Κρίσταλ Πάλας και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δε θα δουν την κανονική απόδοση του 8.00, αλλά την ενισχυμένη του 9.00. Αυτό σημαίνει πως, αν στοιχηματίσουν και η πρόβλεψη τελικά επαληθευθεί, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν να ανησυχούν για εξίσου αυξημένο ρίσκο.

 

Η ενισχυμένη απόδοση της Ladbrokes θα παραμείνει στο επιλεγμένο σημείο, έως την έναρξη του αγώνα, στις 22:00. Και οι παίχτες έχουν διορία έως τότε να την εκμεταλλευτούν, τοποθετώντας τα στοιχήματά τους και διεκδικώντας αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

H Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου και η ποικιλία που προσφέρει σε στοιχήματα και παιχνίδια την έχει κάνει να ξεχωρίσει.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία