Εφτά θέσεις στο Italian Open πληρώνει η Paddy Power

Η επικαιρότητα στον τομέα του γκολφ είναι γεμάτη αυτές τις ημέρες και οι λάτρεις του αθλήματος έχουν, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε νέα τουρνουά και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Στις 15 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, ξεκινά το επόμενο, το Italian Open, το οποίο καλύπτεται στοιχηματικά από την εταιρία στοιχήματος Paddy Power και αποτελεί και το αντικείμενο της νέας της προσφοράς, έως την έναρξή του.

 

Η νέα προσφορά της Paddy Power αφορά σε όσους παίχτες τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα στο τουρνουά, προβλέποντας το νικητή. Αναλυτικότερα, αφορά στα each way μακροχρόνια στοιχήματα στο νικητή του Italian Open, τα οποία προσφέρουν την ευκαιρία διεκδίκησης κερδών με μειωμένο ρίσκο.

 

Το ρίσκο που συνοδεύει τέτοιου είδους στοιχήματα, μάλιστα, μειώνεται ακόμη περισσότερο, χάρη στην προσφορά της Paddy Power. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε πως θα πληρώσει εφτά θέσεις στα each way στοιχήματα του τουρνουά.

 

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετούν συνήθως ένα each way στοίχημα, προβλέποντας το νικητή μιας διοργάνωσης, μπορούν να εξασφαλίσουν κέρδη, ακόμη κι αν η επιλογή τους τερματίσει στη δεύτερη, στην τρίτη ή στην τέταρτη θέση. Χάρη στην προσφορά της Paddy Power, όμως, οι θέσεις αυτές είναι ακόμη περισσότερες και φτάνουν τις εφτά. Με λίγα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν κάποια κέρδη, αν η επιλογή τους τερματίσει σε οποιαδήποτε από τις πρώτες εφτά θέσεις.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά μειώνει σημαντικά το ρίσκο, αλλά και τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες. Όσοι, άλλωστε, τοποθετήσουν each way στοιχήματα στο νικητή του Italian Open και δουν την επιλογή τους να τερματίζει σε μία από τις πρώτες θέσεις, αλλά όχι στην πρώτη, θα εισπράξουν κέρδη ίσα με το 1/5 της αρχικής απόδοσης.

 

Ύστερα από το KLM Dutch Open που η Paddy Power πλήρωσε εφτά θέσεις σειρά έχει τώρα το Italian Open.

 

Η Paddy Power είναι ιρλανδικής καταγωγής και είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν με άδεια από τις Αρχές της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία