Ενισχυμένες αποδόσεις στο Copa Africa από τη Ladbrokes

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Ladbrokes καλύπτει πλήρως τους αγώνες του Copa Africa και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν κέρδη από τις αναμετρήσεις των καλύτερων εθνικών ομάδων της Αφρικής. Παράλληλα, δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα και σημεία και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Η ευκαιρία αυτή οφείλεται στην καθημερινή… συνήθεια της Ladbrokes να ανακοινώνει ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες και σημεία. Έτσι και σήμερα, έχει ανακοινώσει δύο τέτοιες αποδόσεις, οι οποίες υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στους αγώνες ανάμεσα σε Σενεγάλη-Αλγερία και Ζιμπάμπουε-Τυνησία.

 

Οι δύο ενισχυμένες αποδόσεις, μάλιστα, αφορούν στην ίδια αγορά και στους δύο αγώνες. Αναλυτικότερα, πρόκειται για την αγορά του νικητή αγώνα και GG/NG. Σε δύο σημεία της συγκεκριμένης αγοράς, ένα σε κάθε αγώνα, οι αποδόσεις έχουν ενισχυθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Σενεγάλη-Αλγερία θα δουν την ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει νίκη της Αλγερίας και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η εν λόγω απόδοση βρισκόταν αρχικά στο 5.50, αλλά πλέον αγγίζει το 6.50.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στο Ζιμπάμπουε-Τυνησία και επιλέξουν το σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Τυνησία και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 5.00, αντί της προηγούμενης του 4.33.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις δύο ενισχυμένες αποδόσεις θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στα επιλεγμένα σημεία, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Και, εφόσον οι προβλέψεις τους επαληθευθούν, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη (σύμφωνα με το ύψος των ενισχυμένων αποδόσεων), τα οποία μάλιστα θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Η Ladbrokes είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων αυτές που εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,κίνο,μπίνγκο και πάρα πολλά άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία