Ενισχυμένες αποδόσεις της Ladbrokes στο Europa League

Οι ευρωπαϊκές ομάδες ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στο Europa League επιστρέφουν σήμερα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και πολλές από αυτές θα συνεχίσουν να διεκδικούν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κάθε τέτοιος αγώνας ποδοσφαίρου, βέβαια, προσφέρεται για την τοποθέτηση στοιχημάτων και τη διεκδίκηση κερδών, αλλά και για την εκμετάλλευση κάποιων προσφορών που υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Μια τέτοια προσφορά είναι σήμερα διαθέσιμη στη Ladbrokes. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος υπόσχεται αυξημένα κέρδη στα μέλη της που θα τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα σε επιλεγμένους αγώνες, ανακοινώνοντας κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes ανακοίνωσε δύο τέτοιες αποδόσεις, οι οποίες αφορούν στον αγώνα ανάμεσα σε Ζόρια και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στον αγώνα ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Χάποελ Μπερ Σεβά.

 

Στον πρώτο αγώνα, λοιπόν, η ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στην αγορά του νικητή αγώνα GG/NG, στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Μάντσεστερ και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση αρχικά δεν ξεπερνούσε το 3.25, αλλά πλέον έχει αυξηθεί στο 3.75.

 

Στην ίδια αγορά βρίσκεται η ενισχυμένη απόδοση και στον δεύτερο αγώνα. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο να νικήσει η Σαουθάμπτον και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 4.33, αντί της προηγούμενης στο 3.75.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν τα συγκεκριμένα σημεία και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους (μονά ή παρολί) πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Και, εφόσον οι προβλέψεις επαληθευθούν, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

Χτες κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης αγωνίστηκαν στα πλαίσια του Champions League και η Ladbrokes ενίσχυσε τις αποδόσεις και στους τέσσερις αγώνες.

Η Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου και ξεχωρίζει για την ποικιλία που προσφέρει σε στοίχημα αλλά και σε παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία