Επέστρεψαν οι προσφορές της ιστοσελίδας στοιχήματος Bet365 για το Europa League

Η επιστροφή των αγώνων του Europa League έχει αυξήσει σημαντικά τις επιλογές στοιχηματισμού που έχουν οι παίκτες του στοιχήματος στις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου και έτσι έχουν ξανά την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη σε ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές στις στοιχηματικές εταιρίες που απουσίαζαν τους τελευταίους μήνες.

Η Bet365, ήδη από την αρχή της σεζόν, είχε ανακοινώσει μια σειρά προσφορών για το Europa League (αλλά και το Champions League), οι οποίες επέστρεψαν μαζί με τους αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης. Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος μπορούν, λοιπόν, να εκμεταλλεύονται ξανά τις προσφορές, στοιχηματίζοντας στο Europa League, προκειμένου να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη ή να μειώσουν το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν.

 

Οι προσφορές της Bet365 για το Champions League

Tα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Bet365 μπορούν να εκμεταλλεύονται συνολικά τέσσερις προσφορές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του Europa League.

Η πρώτη από αυτή υπόσχεται να πληρώνει πρόωρα τα στοιχήματα στο 1Χ2, εφόσον μια ομάδα προηγείται με διαφορά δύο γκολ σε ποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Όσοι στοιχηματίσουν στη νίκη μιας ομάδας και τη δουν να προηγείται με δύο γκολ, θα εισπράττουν πρόωρα τα κέρδη τους, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η δεύτερη προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει επιλεγμένα παρολί του Europa League με ένα πριμ. Οι παίχτες που θα τοποθετούν παρολί με τουλάχιστον τρεις αγώνες του Europa League σε επιλεγμένες αγορές (1Χ2, GG/NG και 1Χ2 & GG/NG) θα μπορούν να εισπράξουν ένα πριμ έως και 70%, αν κερδίζουν.

Η τρίτη προσφορά ισχύει για αγώνες που θα λήξουν με λευκή ισοπαλία. Όσοι στοιχηματίσουν στο ημίχρονο/τελικό, στο ακριβές σκορ ή στο scorecast και χάσουν, επειδή ο αγώνας θα λήξει με σκορ 0-0, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Η τελευταία προσφορά, από την άλλη, υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Europa League και επιλέξουν τις ενισχυμένες τιμές. Οι παίχτες που θα επιλέξουν την αλλαγή αγοράς θα δουν ενισχυμένες αποδόσεις, οι οποίες θα μπορούν να τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

Οι παραπάνω προσφορές, τέλος, θα ισχύσουν και στους αγώνες του Champions League που αναμένουμε τις επόμενες ημέρες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία