Έξι ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από τη Ladbrokes

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes υπόσχεται συχνά-πυκνά αυξημένα κέρδη στα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, επιλέγοντας να ενισχύσει σε σχεδόν καθημερινή βάση αποδόσεις που συνοδεύουν συγκεκριμένα σημεία σε επιλεγμένους αγώνες. Και η σημερινή ημέρα, λοιπόν, δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και η Ladbrokes ανακοίνωσε έξι ενισχυμένες αποδόσεις σε αντίστοιχους αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Πρόκειται για αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο διαφορετικών διοργανώσεων ανά την Ευρώπη και που πλέον υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά της Ladbrokes.

 

Ο πρώτος από αυτούς είναι ο αγώνας του σκωτσέζικου Championship ανάμεσα σε Νταντί Γιουνάιτεντ και Χιμπέρνιαν. Σε αυτόν τον αγώνα, όσοι στοιχηματίσουν στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Νταντί και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση του 5.00, αντί για την κανονική του 4.33.

 

Σε παρόμοιο σημείο βρίσκεται και η επόμενη ενισχυμένη απόδοση. Η συγκεκριμένη αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Νότιγχαμ και Νιουκάστλ, που διεξάγεται στο πλαίσιο του αγγλικού Championship. Σε αυτή την περίπτωση, όσοι στοιχηματίσουν σε νίκη της Νιουκάστλ και σε εκατέρωθεν σκοράρισμα θα δουν την απόδοση 4.00, αντί για την προηγούμενη του 3.40.

 

Στον αγώνα του FA Cup ανάμεσα σε Μάκλσφιλντ και Όξφορντ, από την άλλη, η ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει πως θα προκριθεί η Μάκλσφιλντ. H εν λόγω απόδοση αυξήθηκε από το 3.75 στο 4.33. Στον ίδιο αγώνα έχει αυξηθεί και η απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Όξφορντ και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η συγκεκριμένη βρίσκεται πλέον στο 4.00 από το προηγούμενο 3.50

 

Εκτός Αγγλίας, τέλος, οι ενισχυμένες αποδόσεις μπορούν να βρεθούν στην αγορά του νικητή και GG/NG στο Μάινζ-Μπάγερν και στο Νάπολι-Ίντερ. Στον πρώτο αγώνα, η ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει νίκη της Μπάγερν και εκατέρωθεν σκοράρισμα και αγγίζει το 3.25, ενώ βρισκόταν αρχικά στο 2.75. Και στον δεύτερο, βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει νίκη της Νάπολι και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, έχοντας αυξηθεί από το 3.25 στο 3.75.

 

Δυστυχώς οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος δεν μπορούν να στοιχηματίσουν στις αυξημένες αποδόσεις της Ladbrokes καθώς δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία