"Πυρετός Ντέρμπι" στο Λάτσιο-Ρόμα από τη Mybet

H Mybet που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία όχι μόνο να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στον αγώνα ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα που διεξάγεται στις 24 Μαΐου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, αλλά και να προσθέσουν σε αυτά ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ, επωφελούμενα της προσφοράς που ανακοίνωσε.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα στοιχήματος Mybet συμπεριέλαβε τον αγώνα ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα στο πρόγραμμα της προσφοράς "Πυρετός Ντέρμπι", με αποτέλεσμα όσοι στοιχηματίσουν σε αυτόν να είναι σε θέση να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη. Άλλωστε, χάρη σε αυτή την προσφορά μπορούν να εξασφαλίσουν ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ, είτε τα στοιχήματά τους χάσουν είτε κερδίσουν, εφόσον επαληθευθούν κάποια σενάρια που έχει ανακοινώσει η Mybet.

 

Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που θα συμμετάσχει στην προσφορά θα εξασφαλίζει ένα bonus των 10 ευρώ για κάθε κόκκινη κάρτα (ή δύο κίτρινες) που θα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα ή για κάθε δεύτερο γκολ που θα πετυχαίνει κάποιος παίχτης. Με λίγα λόγια, κάθε παίχτης που συμμετέχει στην προσφορά μπορεί να κερδίσει ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ, εφόσον συμβούν τα παραπάνω. Σε αντίθετη περίπτωση, βέβαια, δε θα κερδίσουν κανένα bonus.

 

Επίσης, προκειμένου να είναι σε θέση να διεκδικήσουν ένα από τα bonus που χαρίζει η προσφορά "Πυρετός Ντέρμπι", θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα στο Λάτσιο-Ρόμα, πριν την έναρξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό δε θα πρέπει να είναι οποιοδήποτε, αλλά να αφορά στην αγορά του ημίχρονου/τελικού (την αγορά που ζητά από τους παίχτες να προβλέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου και αυτό του δεύτερου) και να έχει ύψος τουλάχιστον 10 ευρώ. Επιπλέον προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην προσφορά δεν υπάρχουν. Εξάλλου, είτε το συγκεκριμένο στοίχημα κερδίσει είτε χάσει, οι παίχτες θα διεκδικήσουν τα bonus της προσφοράς.

 

Τα χρήματα των bonus, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς όσων παιχτών τα δικαιούνται, εντός των επόμενων δύο εργάσιμων ημερών και, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη, θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία τους επί μία φορά, σε στοιχήματα της Mybet με απόδοση 1.50 και άνω.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία