Δωρεάν παρολί στο ποδόσφαιρο από τη Betbright

Οι σημαντικότερες διοργανώσεις ποδοσφαίρου έχουν ήδη αρχίσει και οι επιλογές των παιχτών του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων Betbright είναι αρκετές. Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, βέβαια, οι παίχτες επιστρατεύουν την επιλογή των παρολί, η οποία τους επιτρέπει να συνδυάσουν περισσότερους από έναν αγώνες σε ένα στοίχημα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τοποθετώντας παρολί στο ποδόσφαιρο, μάλιστα, τα μέλη της Betbright μπορούν να εκμεταλλευτούν και τη νέα προσφορά της ιστοσελίδας. Πρόκειται για μια προσφορά που μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο, καθώς υπόσχεται ένα δωρεάν παρολί, προκειμένου να το τοποθετήσουν στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της επιλογής τους.

 

Για να είναι σε θέση, όμως, να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της Betbright, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν πέντε διαφορετικά παρολί στο ποδόσφαιρο. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να διαφέρουν μεταξύ τους (τουλάχιστον ως προς ένα από τα σημεία) και να διαθέτουν τουλάχιστον πέντε σημεία έκαστο. Επιπλέον, το καθένα από αυτά θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 5 ευρώ και να συνοδεύεται από συνολική απόδοση 11.00 και άνω.

 

Από εκεί και πέρα, τα παρολί αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά στο ποδόσφαιρο, να τοποθετηθούν πριν ή κατά τη διάρκεια των αγώνων και να τοποθετηθούν ταυτόχρονα ή σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, είτε κερδίσουν είτε χάσουν, οι παίχτες θα δικαιούνται το δωρεάν παρολί που υπόσχεται η προσφορά.

 

Το παρολί αυτό θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων, μόλις διευθετηθεί και το τελευταίο σημείο των προηγούμενων στοιχημάτων τους και θα έχει αξία 5 ευρώ. Κάθε παίχτης, λοιπόν, θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει, προκειμένου να διεκδικήσει εκ νέου κέρδη με τις προβλέψεις του, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Κάθε τέτοιο δωρεάν παρολί, τέλος, έχει ισχύ 7 ημερών, ενώ κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικήσει όσα επιθυμεί, όσο διαρκεί η προσφορά.

 

H Betbright ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες δεν διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας ώστε να λειτουργούν στην χώρα μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία