Εφτά θέσεις στο γκολφ πληρώνει η Paddy Power

Την Tρίτη 30 Μαϊου ξεκίνησε το Memorial Tournament στο γκολφ και οι λάτρεις του αθλήματος έχουν για μια ακόμη φορά ένα πλήθος επιλογών στοιχηματισμού στην Paddy Power. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος, μάλιστα, προχώρησε και στην ανακοίνωση μιας νέας προσφοράς, η οποία μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού για όσους επιλέξουν να τοποθετήσουν ένα μακροχρόνιο στοίχημα στο τουρνουά.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά της Paddy Power αφορά σε όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο νικητή του τουρνουά και υπόσχεται κάποια κέρδη, ακόμη κι αν η πρόβλεψή τους δεν επαληθευθεί. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα πληρώσουν εφτά θέσεις στα each way στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του νικητή του τουρνουά.

 

Τα each way στοιχήματα μειώνουν ούτως ή άλλως το ρίσκο στοιχηματισμού που έχουν να αντιμετωπίσουν όσοι παίχτες τοποθετούν μακροχρόνιες προβλέψεις. Χάρη σε ένα τέτοιο στοίχημα, άλλωστε, οι παίχτες μπορούν να εισπράξουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν η επιλογή τους τερματίσει, όχι στην πρώτη θέση, αλλά σε κάποια χαμηλότερη. Σύμφωνα με την προσφορά της Paddy Power, λοιπόν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν each way στοιχήματα θα εισπράξουν κέρδη, ακόμη κι αν η επιλογή τους τερματίσει στην έβδομη θέση.

 

Τα κέρδη αυτά, βέβαια, θα είναι μειωμένα, σύμφωνα με τους κανόνες των each way στοιχημάτων. Όσοι, λοιπόν, σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Paddy Power θα λάβουν κέρδη ίσα με το 1/5 της αρχικής απόδοσης, αν η επιλογή τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά σε μία από τις επόμενες.

 

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν διορία έως τις 2 Ιουνίου, προκειμένου να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή του τουρνουά και να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Paddy Power.Μεταξύ αυτών βρισκονται και οι Έλληνες παίκτες καθώς η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία