Ισπανία-Αγγλία: Ασφάλεια για το 0-0 στην εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Στις 15 Νοεμβρίου επιστρέφουν οι αγώνες ποδοσφαίρου του UEFA Nations League και το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει με το καλημέρα μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση: αυτή της Ισπανίας με την Αγγλία, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα και τα περισσότερα στοιχήματα.

Από αυτά τα στοιχήματα, άλλα θα συνοδεύονται από περισσότερο και άλλα από λιγότερο ρίσκο. Αλλά πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και κάποιες προσφορές, που υπόσχονται να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού, σε επιλεγμένα σημεία και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε και η εταιρία στοιχημάτων Interwetten, η οποία υπόσχεται να παρέχει ασφάλεια για το 0-0. Με άλλα λόγια, αν Ισπανία και Αγγλία έρθουν ισόπαλες χωρίς γκολ στη μεταξύ τους αναμέτρηση, η Interwetten θα αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα.

 

Αποζημίωση για τα χαμένα φέρνει το 0-0

Η βασικότερη προϋπόθεση της προσφοράς είναι να ολοκληρωθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία με σκορ 0-0. Στην περίπτωση αυτή, η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten θα αποζημιώσει όσους έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και έχουν χάσει, με ένα πριμ 100%, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Για να δικαιούνται, όμως, την αποζημίωση, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν μια σειρά προϋποθέσεων.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να δηλώσουν σήμερα (την προηγούμενη ημέρα του αγώνα) συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Ισπανία-Αγγλία. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο. Με αυτόν τον τρόπο, η συμμετοχή τους στην προσφορά και η αποζημίωσή τους θα εξασφαλιστούν αυτόματα, στην περίπτωση που ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0.

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και να μεταφερθούν από τον λογαριασμό, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Η Interwetten η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, είχε ανακοινώσει και τον πρώτο αγώνα Ισπανίας-Αγγλίας με την ασφάλεια του 0-0.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία