Δύο προσφορές στο SuperCup από την Sportingbet

To SuperCup ξεκίνησε και κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της Ευρώπης τίθενται απόψε αντιμέτωπες, διεκδικώντας την παρθενική τους νίκη στη διοργάνωση. Οι αγώνες αυτοί, βέβαια, διατίθενται και προς στοιχηματισμό, με τους παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχήματος Sportingbet να έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και δύο συμφέρουσες προσφορές.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές για τους αποψινούς αγώνες του SuperCup. Πρόκειται για αυτούς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ-Ζολνόκι και ΑΕΚ-Κράνσι Οκτιάμπρ, με τον πρώτο να υπόσχεται μπόνους στα κέρδη των παιχτών και τον δεύτερο επιστροφή των χαμένων χρημάτων.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ζολνόκι θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη τους. Για να δικαιούνται το bonus θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του. Παράλληλα, μπορούν να τοποθετήσουν είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί, αλλά στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει όλα τα σημεία να διευθετούνται απόψε.

 

Όσοι, από την άλλη, στοιχηματίζουν στον αγώνα της ΑΕΚ με την Κράνσι Οκτιάμπρ θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο. Η Sportingbet θα τους επιστρέψει έως και 100 ευρώ, αν ο Μιλόσεβιτς της ΑΕΚ πετύχει τουλάχιστον 15 πόντους στον αγώνα. Προκειμένου να δικαιούται, όμως, κάποιος παίχτης την επιστροφή, θα πρέπει να έχει στοιχηματίσει στο χάντικαπ του αγώνα, του ημιχρόνου ή του πρώτου δεκαλέπτου, πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Τα χρήματα (είτε του στοιχηματικού μπόνους είτε της επιστροφής), τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των παιχτών την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου ολοκληρωθεί το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet είναι από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο και στην Ελλάδα λειτουργεί με νόμιμη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία