Οι προσφορές της Sportingbet για τον τελικό του Μουντιάλ

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet είχαν καθ' όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν κάποιες ιδιαίτερα συμφέρουσες προσφορές. Όπως είναι επόμενο, ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, με αποτέλεσμα η εταιρεία του online στοιχήματος να ανακοινώσει δύο προσφορές για όσους παίχτες αποφασίσουν να ρισκάρουν τα χρήματά τους σε αυτόν. Πρόκειται για δυο προσφορές που είτε αυξάνουν τα κέρδη που θα κερδίσουν οι νικητές είτε θα δώσουν την ευκαιρία σε κάποιους χαμένους να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον τελικό και κερδίσουν θα λάβουν ένα μπόνους 5% επί των κερδών τους. Όσοι, λοιπόν, συμπεριλάβουν στο δελτίο τους τουλάχιστον μια στοιχηματική αγορά του Γερμανία-Αργεντινή θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται. Στη συγκεκριμένη προσφορά συμμετέχουν όλες οι αγορές και το live στοίχημα. Επιπλέον, οι παίχτες μπορούν να σχηματίσουν ένα παρολί, με ένα ή περισσότερα στοιχήματα στον τελικό και στοιχήματα σε άλλες διοργανώσεις ή αθλήματα, και να αυξήσουν τα συνολικά κέρδη του δελτίου τους. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει όλα τα σημεία του δελτίου να διευθετούνται την ίδια ημέρα.

 

Από την άλλη, η Sportingbet ανακοίνωσε και μια προσφορά για όσους παίχτες σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ και του scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ). Στην περίπτωση, λοιπόν, που κάποιοι παίχτες στοιχηματίσουν στις παραπάνω αγορές και ο τελικός κριθεί στην παράταση, όσοι χάσουν δικαιούνται τα χρήματά τους πίσω. Μπορούν, μάλιστα, να διεκδικήσουν ακόμη και το ποσό των 100 ευρώ - αυτό είναι το μέγιστο ποσό επιστροφής που ανακοινώνει η Sportingbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

 

Όσα μέλη της εταιρείας του online στοιχήματος ρισκάρουν τα χρήματά τους στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να αυξήσουν τα κέρδη τους, αλλά και να μειώσουν το ρίσκο που κρύβουν συγκεκριμένες απαιτητικές αγορές. Με λίγα λόγια, οι πιθανότητες να βγουν περισσότερο κερδισμένοι από το συνηθισμένο είναι μεγάλες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία