Επιστροφές χρημάτων στην αγορά του πρώτου σκόρερ από την Betbright

Η Betbright έχει σπεύσει να ανακοινώσει ένα πλήθος προσφορών, σχετικών με το επερχόμενο EURO 2016, και συνεχίζει να ανακοινώνει νέες, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε πολλές περιπτώσεις με μειωμένο ρίσκο. Δύο νέες τέτοιες προσφορές αφορούν στους παίχτες που θα στοιχηματίζουν στους αγώνες του EURO και θα επιλέγουν την αγορά του πρώτου σκόρερ κάθε αγώνα.

 

Και οι δύο νέες προσφορές της Betbright υπόσχονται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στον πρώτο σκόρερ ενός αγώνα, έως και το ποσό των 10 ευρώ. Χάρη σε αυτές, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν σε κάθε αγώνα του EURO με μειωμένο ρίσκο.

 

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν οι παίχτες, αν η ομάδα του ποδοσφαιριστή που επέλεξαν ως πρώτο σκόρερ δεν πετύχει κανένα γκολ. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, οι παίχτες που στοιχημάτισαν στη συγκεκριμένη αγορά θα εξασφαλίσουν επιστροφή των χρημάτων τους, εφόσον είχαν στοιχηματίσει τουλάχιστον 1 ευρώ πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, υπόσχεται επίσης επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στον πρώτο σκόρερ ενός αγώνα του EURO, αν ο παίχτης της επιλογής τους δε σκοράρει το πρώτο, αλλά το δεύτερο γκολ του αγώνα. Και σε αυτή την περίπτωση, συμμετέχουν μόνο τα στοιχήματα που θα έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα, αξίας τουλάχιστον 1 ευρώ.

 

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά της Betbright και εξασφαλίσουν επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους θα ανταμειφθούν όχι με μετρητά ή μπόνους, αλλά με ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 10 ευρώ. Και, χάρη σε αυτό το στοίχημα, έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη με τις προβλέψεις τους – αυτή τη φορά χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Επίσης η Betbright ανακοίνωσε ότι αν κάποιο μέλος της στοιχηματίσει σε πρώτο σκόρερ του αγώνα και ο παίκτης σκοράρει δύο ή τρεις φορές η ιστοσελίδα θα διπλασιάσει ή τριπλασιάσει αντίστοιχα τα κέρδη του.

Η Betbright δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη νόμιμη άδεια λειτουργίας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία