Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: Μειώνει το ρίσκο ο πρώτος σκόρερ του Ισημερινός-Χιλή

Ένας από τους αγώνες που διεξάγονται απόψε στο πλαίσιο του Copa America είναι αυτός ανάμεσα σε Ισημερινό και Χιλή. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού, ενώ παράλληλα μπορεί να μειώσει το ρίσκο των μελών της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, χάρη σε μια προσφορά, η οποία αφορά στον πρώτο σκόρερ.

Όσοι θέλουν να μειώσουν το ρίσκο, όμως, δε χρειάζεται να στοιχηματίσουν στον πρώτο σκόρερ του αγώνα. Αυτό που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, συμπεριλαμβάνοντας το Ισημερινός-Χιλή, και να περιμένουν τις εξελίξεις στον αγώνα.

 

Πώς λειτουργεί η σημερινή προσφορά της Goalbet;

Χάρη στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αν προβλέψουν λάθος και πετύχει το πρώτο γκολ του Ισημερινός-Χιλή ο Ένερ Βαλένσια ή ο Αλέξις Σάντσεζ. Σε αυτή την περίπτωση, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα που θα καλύπτουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Ισημερινό και Χιλή. Τα παρολί αυτά μπορούν να αποτελούνται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, κάθε σημείο θα πρέπει να αφορά σε πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα και χάσουν θα δικαιούνται την αποζημίωση, στην περίπτωση που επαληθευθεί το παραπάνω σενάριο της Goalbet για τον αγώνα ανάμεσα σε Ισημερινό και Χιλή.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις θα έχει τη μορφή πριμ και θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη, εφόσον καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet. Επιπλέον, θα έχει ύψος ίσο με το 100% της αξίας του δελτίου, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Ο αγώνας που επέλεξε για σήμερα η Goalbet για την προσφορά της 0% γκανιότας είναι Ουρουγουάη-Ιαπωνία στα πλαίσια του Copa America. Μην ξεχνάτε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως όλες τις προσφορές της μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία