Πλησιάζει η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten

Αύριο ξεκινά ο Φεβρουάριος και αυτό σημαίνει μεταξύ άλλων ότι τίθεται σε ισχύ η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένους αγώνες που θα λήξουν με σκορ 0-0. Οι τρεις αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά διεξάγονται την 1η και 2η Φεβρουαρίου, αλλά οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να δηλώσουν από σήμερα συμμετοχή.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, μία ημέρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα, προκειμένου να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στις εξής αναμετρήσεις: αυτή της Bundesliga ανάμεσα σε Λειψία και Γκλάντμπαχ, αυτή της Primera Division ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτή της Premier League ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο πρώτες διεξάγονται το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, ενώ η τρίτη την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

 

Μειωμένο ρίσκο στους τρεις επιλεγμένους αγώνες

Η νέα προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού, αφού όσοι συμμετάσχουν σε αυτή, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα. Η αποζημίωση θα έρθει μόνο στην περίπτωση που καλυφθούν οι προϋποθέσεις της προσφοράς και που ο αγώνας που θα επιλέξουν οι παίχτες λήξει με λευκή ισοπαλία.

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα σε οποιονδήποτε από τους τρεις επιλεγμένους αγώνες, το οποίο να έχει αξία έως και 25 ευρώ. Το στοίχημα θα πρέπει επίσης να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ από την άλλη δεν έχει σημασία η αγορά που θα αφορά, αλλά και η απόδοση που θα το συνοδεύει.

Στην περίπτωση που ένα τέτοιο στοίχημα χάσει και ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0, τότε η Interwetten θα αποζημιώσει τον παίχτη που το τοποθέτησε, με ένα πριμ αξία ίσης με την αξία του χαμένου στοιχήματος (έως ένα προκαθορισμένο όριο). Τα χρήματα του πριμ, τέλος, θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Να θυμίσουμε πως η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της ιστοσελίδας της αλλά και να εκμεταλλευτούν όλες τις προσοφρές της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία