Δύο προσφορές στο σημερινό πρόγραμμα της Sportingbet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Sportingbet ανακοίνωσε σήμερα δύο προσφορές για τα μέλη της, είτε στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ. Κάθε προσφορά υπόσχεται κάτι διαφορετικό και οι παίχτες μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, είτε για να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε για να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται ένα μπόνους 5% σε όσους στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Αγγλία και Σκωτία, καθώς και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Ολυμπιακό.

 

Στον αγώνα ποδοσφαίρου, οι παίχτες μπορούν να προσθέσουν ένα bonus 5% σε κάθε νικητήριο στοίχημα που θα τοποθετήσουν. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες αγορές που κλέινουν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί – αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα. Ωστόσο, δε συμμετέχουν τα live στοιχήματα που θα τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Στον αγώνα μπάσκετ, από την άλλη, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Και σε αυτή την προσφορά συμμετέχουν μόνο όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, σε επιλεγμένες αγορές: στο χάντικαπ αγώνα, στο χάντικαπ ημιχρόνου και στο χάντικαπ πρώτης περιόδου. Επιπλέον, για να προχωρήσει στην επιστροφή, η Sportingbet απαιτεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει τον Χάκετ του Ολυμπιακού να πετυχαίνει τουλάχιστον 10 πόντους, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση, η προσφορά θα ακυρωθεί.

 

Όσοι, τέλος, στοιχηματίσουν είτε στο Αγγλία-Σκωτία είτε στο Γαλατασαράι-Ολυμπιακός και συμμετέχουν σε μία από τις προσφορές, θα δουν τα χρήματα που δικαιούνται να πιστώνονται στον λογαριασμό τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα χρήματα αυτά, όμως, θα έχουν τη μορφή μπόνους και δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματός τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Και χτες οι προσφορές της Sportingbet μοιράστηκαν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και συνοδεύτηκαν από ένα μπόνους και επιστροφή χρημάτων.

Η Sportingbet ιδρύθηκε το 1998 και σήμερα θεωρείται από τις πιο γνωστές εταιρίες στοιχημάτων του χώρου με αριθμό πελατών που ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία