Προσφορές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στην Sportingbet

Οι ημέρες που περιλαμβάνουν κάποια αναμέτρηση στο πλαίσιο της EuroLeague είναι οι αγαπημένες της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet, η οποία εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι αποτελεί εθνικό χορηγό της χώρας μας στη διοργάνωσης και δεν παραλείπει να ανακοινώσει κάποια σχετική προσφορά. Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, όμως, περιλαμβάνει και έναν αρκετά σημαντικό αγώνα στο ποδόσφαιρο, καθώς συνεχίζεται το Κύπελλο Ελλάδας. Για το λόγο αυτό, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν σήμερα μια προσφορά για το μπάσκετ και μία για το ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της EuroLeague ανάμεσα σε Ουνικάχα και Παναθηναϊκό θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί εφόσον επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Γκιστ του Παναθηναϊκού να πετυχαίνει τουλάχιστον 15 πόντους κατά τη διάρκεια του αγώνα και επιστροφή των χρημάτων που έχασαν θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε επιλεγμένες αγορές. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτης περιόδου που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα (στις 21:45).

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν κατά 5%, χάρη στο μπόνους που υπόσχεται η Sportingbet. Το bonus θα είναι σε θέση να προσθέσουν στα κέρδη τους όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα. Και σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη της αναμέτρησης (ξεκινά στις 19:30), ενώ έχουν τη δυνατότητα να σχηματίσουν και παρολί, αρκεί να αποτελείται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από τις δύο προσφορές θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Χτες το μπόνους στα κέρδη και η επιστροφή χρημάτων μοιράστηκαν ανάμεσα σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και προσφέρει στοιχήματα σε αθλήματα και διοργανώσεις από όλο τον κόσμο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία