Μειωμένο ρίσκο στα παρολί του Champions League υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, υποδέχεται την επιστροφή των προκριματικών του Champions League με μια νέα προσφορά, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της στοιχηματίσουν σε αρκετούς αγώνες της διοργάνωσης και συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί στοίχημα. Η νέα προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού των κατάλληλων παρολί, αφού στην περίπτωση που ένας από τους αγώνες λήξει με σκορ 0-0, θα αποζημιώσει όσα χάσουν.

Η προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί με ένα πριμ και οι παίχτες θα έχουν έπειτα την ευκαιρία να ξαναδοκιμάσουν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στους προκριματικούς αγώνες του Champions League, τα μέλη της Goalbet θα πρέπει να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τρία σημεία και άνω, το οποίο να αποτελείται από προβλέψεις στους αγώνες του Champions League. Τα εν λόγω παρολί θα πρέπει επιπλέον να τοποθετηθούν στο pre-game, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποτελούνται από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 – ωστόσο, οι αγώνες με 0% γκανιότα εξαιρούνται από την προσφορά.

Μόλις τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την εταιρία στοιχημάτων Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Τέλος, δεν έχουν παρά να περιμένουν να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

 

Οι αποζημιώσεις για τα χαμένα παρολί

Δικαίωμα αποζημίωσης δε θα έχουν όλα τα χαμένα παρολί, αλλά μόνο εκείνα που θα περιλαμβάνουν αγώνες που θα λήξουν με σκορ 0-0. Σε αυτήν την περίπτωση, οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση, με τη μορφή πριμ. Η αποζημίωση θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να πούμε πως για σήμερα η Goalbet επέλεξε να προσφέρει στα μέλη της τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν με την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία