Προσφορά στο Σαουθάμπτον-Τσέλσι από την Betrebels

Οι αγώνες της αγγλικής Premier League επιστρέφουν και το ενδιαφέρον – ειδικά αυτό των παιχτών του στοιχήματος – φουντώνει, εν αναμονή και ενός σημαντικού αγώνα που διεξάγεται αυτή την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου. Ο αγώνας διεξάγεται ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Τσέλσι και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά στοιχήματα, ειδικά από τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Betrebels.

 

Οι παίχτες αυτοί, μάλιστα, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και κέρδη χωρίς ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η Betrebels. Μέσω αυτής, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν ένα δωρεάν live στοίχημα και να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο. Για να διεκδικήσουν το στοίχημα, όμως, θα πρέπει να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διαδικασία.

 

Πρώτα απ’ όλα, η νέα προσφορά της Betrebels αφορά τα πιστά της μέλη, τους παίχτες εκείνους που έχουν τοποθετήσει τουλάχιστον τρία διαφορετικά στοιχήματα, κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, συνολικής αξίας τουλάχιστον 100 ευρώ. Οι παίχτες αυτοί δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν αρχικά ένα στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του Σοαυθάμπτον-Τσέλσι που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Έπειτα, θα πρέπει να περιμένουν έως την έναρξη του αγώνα και να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, αυτή τη φορά κατά τη διάρκειά του. Το στοίχημα αυτό θα τοποθετηθεί με πραγματικά χρήματα και θα μπορεί να αποφέρει πραγματικά κέρδη. Αν, όμως, χάσει, οι παίχτες θα δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων τους. Το ύψος της επιστροφής, μάλιστα, δε θα είναι ίσο με το ποσό που έχασαν, αλλά με το 50% της αξίας του πρώτου στοιχήματος που τοποθέτησαν πριν την έναρξη του αγώνα. Για παράδειγμα, αν κάποιος στοιχηματίσει 60 ευρώ, θα δικαιούται επιστροφή 30 ευρώ – αυτό είναι και το μέγιστο ποσό της επιστροφής που υπόσχεται η Betrebels.

 

Όσοι, λοιπόν, εξασφαλίσουν τα χρήματα της προσφοράς, θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο cs@betrebels.com, με θέμα “Match of the week – in-play offer” και τους κωδικούς των στοιχημάτων τους.

Και την προηγούμενη Κυριακή η Betrebels επέλεξε αγώνα της Τσέλσι που αγωνιζόταν με την Μάντσεστερ Σίτι για να ανκοινώσει την ίδια προσφορά.

H Betrebels ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και είναι καινούρια στο χώρο μιας και ιδρύθηκε μόλις το 2011.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrebels και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία