Μειώνει το ρίσκο στα παρολί του Champions League η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να συνδυάσουν προβλέψεις σε διαφορετικούς αγώνες του Champions League, τοποθετώντας παρολί στοιχήματα, αλλά και την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά της. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Champions League και χάσουν τα χρήματά τους, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας στους αγώνες του Champions League. Και όσοι τα τοποθετήσουν και χάσουν εξαιτίας ενός σημείου θα μπορέσουν να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν το παραμικρό ρίσκο.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά και να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στους αγώνες του Champions League, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Θα πρέπει να συμπεριλάβουν τουλάχιστον τέσσερις αγώνες του Champions League στο παρολί τους και να στοιχηματίσουν στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, με απόδοση 1.50 και άνω σε κάθε σημείο. Έπειτα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, αναφέροντας το ID του δελτίου τους.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και τελικά χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης επιλογής, θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς της Goalbet θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου δελτίου τους, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα αυτά, τέλος, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο ή και για ανάληψη, εφόσον καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Στην Goalbet σήμερα όπως και σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων η πληθώρα των στοιχημάτων είναι τεράστια. Η Goalbet για σήμερα προσφέρει και τους αγώνες Ίντερ-Μπαρτσελόνα και Νάπολι-Παρί Σεν Ζερμέν με 0% γκανιότα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία