Διπλή ποδοσφαιρική προσφορά στην Sportingbet σε δύο αποψινούς αγώνες

Όπως συμβαίνει σχεδόν καθημερινά, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Sportingbet τα υποδέχονται σήμερα, όχι μόνον δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, αλλά και δύο προσφορές που αφορούν σε δύο κορυφαίους αποψινούς αγώνες. Η Sportingbet, άλλωστε, υπόσχεται είτε ένα μπόνους είτε μια επιστροφή χρημάτων, σε όσους στοιχηματίσουν στο Ρόμα-Μίλαν και στο Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο, αντίστοιχα.

 

Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται απόψε στις 22:00, στο πλαίσιο της Serie A, και όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτόν θα είναι σε θέση να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν. Για να δικαιούνται το bonus, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές. Επιπλέον, μπορούν να διεκδικήσουν το μπόνους και μέσω παρολί στοιχημάτων, αρκεί να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διεξάγονται σήμερα.

 

Ο δεύτερος αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της Primera Division και ξεκινά στις 21:45. Σε αυτόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, στην προσφορά συμμετέχουν μόνον οι επιλεγμένες αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Ωστόσο, υπάρχει μία ακόμη προϋπόθεση, για να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή: θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Γκριεζμάν να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Σε διαφορετική περίπτωση, η προσφορά θα ακυρωθεί.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές, τέλος, θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των παιχτών την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει πως θα απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και θεωρείται από τις πιο γνωστές του κόσμου μιας και λειτουργεί σε άλλες 200 χώρες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία