Παρολί με μειωμένο ρίσκο για τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet

Για μία ακόμη ημέρα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα και να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους (διεκδικώντας παράλληλα αυξημένα κέρδη), αντιμετωπίζοντας μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια προσφορά. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα παρολί στοιχήματα που θα χάσουν, αρκεί να καλύπτουν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις.

Ο αγώνας που βρίσκεται στο κέντρο της προσφοράς, μάλιστα, είναι αυτός του αγγλικού Championship ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Άστον Βίλα. Οι παίχτες θα πρέπει να συμπεριλάβουν ένα σημείο του αγώνα στο παρολί τους και θα πρέπει να ελπίζουν ότι θα σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ή ο Τζέι Ροντρίγκεζ ή ο Τάμι Έιμπραχαμ, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η προσφορά και να εξασφαλίσουν την αποζημίωση, αν το παρολί τους χάσει.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά

Στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν παρολί ανεξαρτήτως αξίας και σημείων, αρκεί να συμπεριλαμβάνουν τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Άστον Βίλα. Τα παρολί αυτά, όμως, θα πρέπει να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2, προκειμένου να δικαιούνται την αποζημίωση, σε περίπτωση που χάσουν.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, τέλος, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τη σημερινή προσφορά

Σε περίπτωση που επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για το πρώτο γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Άστον Βίλα, τα κατάλληλα παρολί που θα χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει ύψος ίσο με το 100% της αξίας του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή πριμ. Η τελευταία αυτή λεπτομέρεια σημαίνει ότι θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθούν τα χρήματα προς ανάληψη.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο σημερινός επιλεγμένος αγώνας της Goalbet για την προσφορά της 0% γκανιότας είναι Ινβέρνες-Νταντί Γιουνάιτεντ της σκωτσέζικης Premiership. Και τις δύο προσφορές αυτές αλλά και τις υπόλοιπες που ανακοινώνει καθημερινά η Goalbet μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία