Μειώνει το ρίσκο στα παρολί του Europa League η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και επιφυλάσσει σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στους αγώνες του Europa League. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, η Goalbet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες του Europa League και να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν εξαιτίας ενός μόνο αγώνα.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί στοιχήματα. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει τουλάχιστον 4 αγώνες του Europa League. Κάθε στοίχημα του παρολί θα πρέπει να αφορά στο pre-game του αντίστοιχου αγώνα, αλλά και αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 (ωστόσο, εξαιρούνται οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα).

Η αξία του παρολί και η απόδοση που θα το συνοδεύει δεν έχουν καμία σημασία για την προσφορά.

Μόλις οι παίχτες τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα εξασφαλίσουν αποζημίωση

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Europa League θα δικαιούνται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που θα χάσουν για μία μόνο λανθασμένη πρόβλεψη. Σε αυτή την περίπτωση, θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα έχει τη μορφή πριμ. Το ύψος της αποζημίωσης, τέλος, θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ τα χρήματα θα γίνουν διαθέσιμα για ανάληψη, μόλις καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία