Δύο προσφορές σε Premier League και Serie A από την Sportingbet

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet φροντίζει σήμερα να καλύψει στοιχηματικά τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του προγράμματος στο ποδόσφαιρο, αλλά και να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν σχετικές προσφορές, οι οποίες μπορούν να τους αποφέρουν είτε κέρδη με μειωμένο ρίσκο είτε περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε και σήμερα δύο προσφορές: μια επιστροφή χαμένων χρημάτων σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα της Μπόρνμουθ με τη Μάντσεστερ Σίτι και ένα μπόνους σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα της Λάτσιο με τη Μίλαν.

 

Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της Premier League και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές θα εξασφαλίσουν επιστροφή των χρημάτων τους, έως και το ποσό των 100 ευρώ, αν προβλέψουν λάθος. Για να προχωρήσει, όμως, η Sportingbet στην προσφορά, πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ντε Μπρούιν να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, θα εισπράξουν επιστροφή των χρημάτων τους όσοι πρόβλεψαν λάθος στις επιλεγμένες αγορές: στο ακριβές σκορ, στο νικητής αγώνα και over/under, στο σκορ πρώτου ημιχρόνου, στο σκορ δεύτερου ημιχρόνου και στο λεπτό πρώτου γκολ.

 

Ο δεύτερος αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της Serie A και υπόσχεται ένα bonus στα κέρδη των παιχτών, χάρη στην προσφορά. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο Λάτσιο-Μίλαν θα προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές, αλλά μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, συμμετέχουν τα παρολί στοιχήματα, αρκεί να αποτελούνται μόνο από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν όσοι εκμεταλλευτούν τις σημερινές προσφορές της Sportingbet, τέλος, θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να τα απελευθερώσουν.

 

Η Sportingbet είναι από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων του διαδικτύου προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε στοιχήματα και παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία