Μειωμένο ρίσκο στα μακροχρόνια του Μουντιάλ από την στοιχηματική εταιρία Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 βρίσκεται πλέον στον αστερισμό του Μουντιάλ της Ρωσίας και έχει ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνει νέες προσφορές για τα μέλη της που θα στοιχηματίζουν στους αγώνες της κορυφαίας φετινής διοργάνωσης ποδοσφαίρου. Μία από τις προσφορές της, μάλιστα, απευθύνεται σε εκείνους που δε θέλουν να περιμένουν να ξεκινήσουν οι αγώνες του Μουντιάλ, αλλά σπεύδουν να στοιχηματίσουν από τώρα στο νικητή της διοργάνωσης.

Οι παίχτες αυτοί θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της Bet365 και να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο. Ακόμη κι αν χάσουν (υπό τις προϋποθέσεις της προσφοράς), άλλωστε, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Αποζημίωση για αποκλεισμό στα πέναλτι

Ουσιαστικά, αυτό που υπόσχεται η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Bet365 είναι μια αποζημίωση για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα μακροχρόνια στοιχήματα στο Μουντιάλ και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Στην προσφορά, άλλωστε, συμμετέχουν μόνον όσα μακροχρόνοια στοιχήματα τοποθετηθούν με αντικείμενο την ομάδα που θα κατακτήσει το Μουντιάλ, έως και πριν την έναρξη του τελικού, την Κυριακή 15 Ιουλίου.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσει, επειδή η ομάδα της επιλογής του αποκλείστηκε στα πέναλτι, τότε θα δικαιούται αποζημίωση για τα χαμένα του χρήματα. Η αποζημίωση θα έχει αξία ίση με του χαμένου ποσού και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο.

Στην προσφορά, τέλος, συμμετέχουν όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα με αντικείμενο τη νικήτρια του Μουντιάλ, ανεξαρτήτως αξίας. Ωστόσο, αποκλείονται τα στοιχήματα που θα κλείσουν μέσω της υπηρεσίας cash out. Στην περίπτωση που κλείσουν τμηματικά, όμως, τα στοιχήματα συνεχίζουν να συμμετέχουν στην προσφορά της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Bet365.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία