Μειωμένο ρίσκο στο Αίγυπτος-Κονγκό υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά που επιτρέπει στα μέλη της να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε έναν επιλεγμένο αγώνα, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, η προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού στον σημερινό αγώνα του Κόπα Άφρικα ανάμεσα σε Αίγυπτο και Κονγκό, υπό την προϋπόθεση να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα είτε ο Μο Σαλάχ ή ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα μέσω της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet και θα δουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις της προσφοράς να καλύπτονται θα δικαιούνται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν. Έτσι, το ρίσκο τους θα έχει μειωθεί με αποτελεσματικό τρόπο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν στο pre-game ένα παρολί στοίχημα, το οποίο θα περιλαμβάνει το Αίγυπτος-Κονγκό, και να επιλέξουν μόνο σημεία στην αγορά του 1Χ2. Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά. Και, στην περίπτωση που επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τα χαμένα στοιχήματα θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Τα παρολί που θα καλύπτουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς και θα έχουν χάσει θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει ύψος ίσο με το 100% της αξίας του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει διαθέσιμη για ανάληψη, μόνο στην περίπτωση που θα τζιραριστεί η αξία της, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet.

Την σημερινή αποζημίωση που ανακοίνωσε η Goalbet αλλά και την 0% γκανιότα στον αγώνα Ουγκάντα-Ζιμπάμπουε, μπορούν να την διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι η Gaolbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία