Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Champions League προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Τα μέλη της Goalbet που επιθυμούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους στους αγώνες του Champions League έχουν, όπως είναι φυσικό, τη δυνατότητα να τοποθετήσουν παρολί και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αντιμετωπίζοντας όμως και αυξημένο ρίσκο. Χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, όμως, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη με παρολί μειωμένου ρίσκου.

Η Goalbet, άλλωστε, ανακοίνωσε μία νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε παρολί που αφορούν τους αγώνες του Champions League, μέσω μιας αποζημίωσης για εκείνους τους παίχτες που θα χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί που θα περιλαμβάνουν αγώνες του Champions League. Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game, το οποίο να περιλαμβάνει τουλάχιστον 4 αγώνες του Champions League. Κάθε σημείο του παρολί, μάλιστα, θα πρέπει να αφορά αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 του αντίστοιχου αγώνα, με μόνη εξαίρεση όσους αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα (για σήμερα είναι ο αγώνας Βαλένθια-Αταλάντα).

Όσοι παίχτες, τέλος, τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Champions League θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας στην Goalbet ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την αποζημίωση, οι παίχτες θα πρέπει, όχι μόνο να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Champions League, αλλά και να χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, οι παίχτες υα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει ότι απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας της, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Μην ξεχνάτε πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες του Champions League μέσω της Goalbet καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία