Προσφορά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από την Sportingbet

Οι επιλογές που έχουν σήμερα οι παίχτες του στοιχήματος είναι αρκετές, ανεξάρτητα από το αν στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ. Εξάλλου, οι λάτρεις του πρώτου μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους αγώνες της γαλλικής Ligue 1 ή της γερμανικής Bundelsiga, μεταξύ άλλων, ενώ αυτοί του μπάσκετ μπορούν να στοιχηματίσουν στις κορυφαίες αναμετρήσεις που επιφυλάσσει σήμερα η Euroleague.

 

Και οι δύο κατηγορίες παιχτών, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν μία σημερινή προσφορά της Sportingbet και να δώσουν περισσότερη αξία στα στοιχήματά τους. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε δύο προσφορές και υπόσχεται αυξημένα κέρδη στο ποδόσφαιρο και μειωμένο ρίσκο στο μπάσκετ.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται να προσθέσει ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο ποδόσφαιρο, στον αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Χέρτα. Το bonus θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιοδήποτε αγορά, και κερδίσουν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όσοι τοποθετήσουν παρολί, αρκεί να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Αντίστοιχα, η ιστοσελίδα υπόσχεται επιστροφή χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ, σε όσους στοιχηματίσουν στο μπάσκετ, στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις. Την επιστροφή θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές (χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ 1ης περιόδου), πριν την έναρξη του αγώνα, και χάσουν. Για να προχωρήσει, όμως, στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει τουλάχιστον 10 τρίποντα, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές  θα έχουν τη μορφή μπόνους και δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Σύμφωνα με τους όρους των προσφορών, θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Και οι Έλληνες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές της Sportingbet σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία