Δωρεάν live στοίχημα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ από τον Stoiximan

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί επιτέλους ο προγραμματισμένος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ και η ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan έρχεται να προσθέσει μία επιπλέον προσφορά στις συγκινήσεις που υπόσχεται ο αγώνας. Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, υπόσχεται ένα live στοίχημα χωρίς ρίσκο σε όσους στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan υπόσχεται στα μέλη του ένα δωρεάν live στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές της live πλατφόρμας, και να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο, αφού ακόμη κι αν χάσει, οι υπεύθυνοι θα επιστρέψουν τα χρήματα πίσω στους παίχτες.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί ως εξής: για να εξασφαλίσει κάποιος παίχτης το δωρεάν live στοίχημα θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσει ένα στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, πριν την έναρξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό και να τοποθετηθεί σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Έπειτα, ο ίδιος παίχτης θα πρέπει να τοποθετήσει ένα live στοίχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αξίας ίσης ή μεγαλύτερης από αυτής του στοιχήματος που τοποθέτησε προηγουμένως. Και αυτό το στοίχημα θα τοποθετηθεί με χρήματα του παίχτη. Αν, όμως, χάσει, ο παίχτης θα δικαιούται επιστροφή χρημάτων.

 

Η επιστροφή των χρημάτων, μάλιστα, δε θα είναι ίση με το ποσό που έχασε ο παίχτης στο live στοίχημα που τοποθέτησε, αλλά ίση με την αξία του στοιχήματος που τοποθέτησε πριν την έναρξη του αγώνα. Αν κάποιος τοποθετήσει, για παράδειγμα, ένα στοίχημα 15 ευρώ πριν την έναρξη του αγώνα και 20 ευρώ κατά τη διάρκειά του, θα λάβει επιστροφή 15 ευρώ, σε μορφή μετρητών – εκτός κι αν εκκρεμεί κάποιο μπόνους στον λογαριασμό του.

 

Κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει τα στοιχήματά του από τον υπολογιστή ή το κινητό του, σε οποιαδήποτε από τις αγορές που ανακοινώνει στην ιστοσελίδα του ο Stoiximan. Ωστόσο, δε θα μπορεί να προχωρήσει σε cash out των στοιχημάτων του, αν επιθυμεί να συνεχίσει να συμμετέχει στην προσφορά.

Ο Stoiximan προσφέρει τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος και με 0% γκανιότα.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και αποτελεί μεγάλο χορηγό πολλών ελληνικών ομάδων αλλά και αθλητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία