Προσφορές σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet φροντίζει να ανακοινώνει τουλάχιστον μία προσφορά για τα μέλη της σε καθημερινή βάση, επιλέγοντας τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Και η σημερινή ημέρα δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, ειδικά από τη στιγμή που προσφέρει δύο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στοιχηματισμού: τον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Μπασκόνια και Ολυμπιακό και τον αγώνα της Serie A ανάμεσα σε Παλέρμο και Ουντινέζε.

 

Καθένας από τους παραπάνω αγώνες, λοιπόν, συνοδεύεται σήμερα από μια προσφορά στην Sportingbet η οποία υπόσχεται ενίσχυση των κερδών που θα προκύψουν από τον αγώνα μπάσκετ και επιστροφή των χρημάτων που θα χαθούν στον αγώνα ποδοσφαίρου.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Μπασκόνια-Ολυμπιακός θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά δε συμμετέχουν τα live στοιχήματα, αλλά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες αγορές που κλείνουν με το τζάμπολ του αγώνα. Επιπλέον συμμετέχουν και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο Παλέρμο-Ουντινέζε θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Η Sportingbet θα πραγματοποιήσει την επιστροφή σε κάθε μέλος της που θα συμμετάσχει στην προσφορά, αρκεί να εμφανιστεί τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα στον αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων θα δικαιούνται όσοι στοιχημάτισαν πριν την έναρξη του αγώνα, στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνας και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μπόνους και θα πιστωθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Από τη στιγμή που πρόκειται για bonus, όμως, απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας του επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθεί.

 

Τις προσφορές αυτές σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες παίκτες μιας και η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία