Τρεις νέοι αγώνες με μειωμένο ρίσκο στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten

Η Interwetten, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανανέωσε την προσφορά της που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένους κορυφαίους αγώνες του μήνα, αποζημιώνοντας τα χαμένα στοιχήματα σε περίπτωση λευκής ισοπαλίας. Οι υπεύθυνοι πρόσθεσαν τρεις νέους αγώνες, στους οποίους οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και να αποζημιωθούν, σε περίπτωση που χάσουν εξαιτίας του γεγονότος ότι ο αγώνας θα λήξει με σκορ 0-0.

Αναλυτικότερα, οι αγώνες που πρόσθεσε η Interwetten είναι οι εξής: αυτός ανάμεσα σε Σάλκε και Γκλάντμπαχ για τη Bundesliga (17/1), αυτός ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη για την Primera Division (18/1) και αυτός ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League (19/1).

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Interwetten

Η συμμετοχή στην καθιερωμένη πια προσφορά της ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten είναι μια αρκετά απλή υπόθεση. Οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μία ημέρα πριν την έναρξη του αγώνα και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (και πάλι πριν ξεκινήσει). Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν αξία έως και 25 ευρώ. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία το ποια αγορά θα επιλέξουν ούτε το ποια απόδοση τα συνοδεύει.

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα σε κάποιον από τους επιλεγμένους αγώνες και χάσουν θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που το τελικό σκορ του αγώνα θα είναι 0-0.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και χάσουν θα έχει τη μορφή πριμ. Η αξία του θα είναι ίση με την αξία του χαμένου στοιχήματος (έως ένα προκαθορισμένο όριο) και τα χρήματα θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Αν και θα πρόκειται για πριμ, τέλος, τα χρήματα θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν χωρίς περιορισμούς από τον λογαριασμό των παιχτών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία